Ai visat vreodată să-ţi poţi aduce contribuţia unică în lume? Să descoperi ceea ce te face special şi să te foloseşti de acele “daruri” pentru a trăi o viaţă plină de însemnătate? Nu ar fi minunat dacă ai putea face o activitate care te pasionează şi ai câştiga şi bani de pe urma ei?

Acel vis este mai accesibil decât credeai. Am pregătit pentru tine două ghiduri gratuite Ghidul Pasiunii şi De la Pasiune la Profit care te vor ajuta să faci primii paşi în această direcţie.

Dacă nu ştii încă ce te pasionează, vei reuşi să afli. În plus, vei afla cum poţi trăi o viaţă plină de însemnătate pornind de la pasiunile tale. Şi nu în ultimul rând, vei descoperi lucrurile de care trebuie să ţii cont pentru a reuşi să-ţi transformi pasiunea într-un demers profitabil.


Iată ce spun cititorii despre “Ghidul Pasiunii”.


“Acum ca am citit si Ghidul Pasiuni, pot spune ca in mare parte ma regasesc. Ghidul Pasiunii m-a facut sa inteleg ca trebuie sa actionez, daca vreau cu adevarat sa imi indeplinesc pasiunea. Am reusit sa ma descopar mai bine si sa stiu cu adevarat calea pe care vreau sa o urmez. Sunt pasionata de HR. Am facut si cursuri si citesc multe carti pe acest domeniu.
Iti multumesc din suflet pentru ca datorita tie am reusit sa inteleg ca trebuie ,,sa lupt” cu toate fortele pentru a face cu placere o activitate.”
 • Ramona M.

 

“Iti multumesc pentru (aici am un mic blocaj, pentru ca sincer nu stiu cu ce anume sa incep) tonul tau jucaus, entuziasmul care a reiesit din cuvintele tale si a evadat din monitor direct in sufletul meu. Iti multumesc ca l-ai scris si l-ai oferit cu inima deschisa. Se vede ca este muncit, ca e rodul unei concentrari, dar nu ai cerut niciun beneficiu de pe urma citirii lui.

Mi-a placut in special finalul, in care incurajezi oamenii sa manifeste entuziasm in orice fac, mi s-a parut extrem de benefic si mi-a lasat si gatul plin de dulceata (nu stiu daca cunosti senzatia cand ai multe sentimente pozitive care simt nevoia sa fie exprimate, dar din pricina faptului ca stai pe scaun si nu te manifesti in vreun fel fizic, simti gatul uscat si usor dureros).

Multumesc mult de tot. Pentru ca ai oferit un ghid foarte util, foarte frumos scris (cu un ton cordial si sincer) si incurajator. Il voi recomanda si verisoarei mele, care tot oscileaza intre diferite optiuni, sunt sigura ca va fi de un real ajutor.”

 • Oana M.


“Foarte adevarat ce-ai scris in materialul tau, coerent si autentic.

M-a surprins sa vad ca e scris de o persoana de 25 de ani. Nu stiu cati ai acum. Dar ca la 25 de ani sa ai o claritate atat de buna asupra vietii tale mi se pare fantastic. O sa recitesc ghidul si o sa fac si toate activitatile propuse acolo, pentru ca vreau sa ajung sa-mi descopar pasiunea, sau ma rog, sa o cultiv, caci cred ca stiu deja care este.
Iti multumesc pentru randurile astea.”

 • Mihaela V.

Ghidul Pasiunii – o scurtă prezentare

 

Ghidul Pasiunii
Acest ghid este un manifest pentru o viaţă trăită cu pasiune.

Şi îţi va oferi răspunsul la multe din întrebările pe care le ai legate ce înseamnă să trăieşti cu pasiune.

În acest ghid vei învăţa despre:

 • De ce este esenţial să te dedici unei vieţi pline de pasiune
 • Ce întrebări îţi poţi pune pentru a-ţi descoperi pasiunea
 • Care este metoda sigură prin care poţi afla care este pasiunea ta
 • Ce nu este pasiunea şi ce prejudecăţi avem despre ea
 • Care sunt primii paşi pe care îi poţi face pentru a aduce chiar acum pasiune în viaţa ta

 

De la Pasiune la Profit – o scurtă prezentare

 

De la Pasiune la ProfitDe la Pasiune la Profit este continuarea Ghidului Pasiunii. Duce lucrurile la nivelul următor şi îţi explică drumul pe care trebuie să-l parcurgi ca să ajungi să-ţi transformi pasiunea într-o muncă de viaţă, în urma căreia te poţi şi susţine financiar.

Este frumos să fii pasionat de ceva, însă dacă nu pui acel lucru în serviciul altora, atunci nu este o pasiune, ci un hobby.

 

În acest ghid vei învăţa despre:

 • De ce este important să faci ceva ce-ţi place ca şi muncă de viaţă
 • Ce îţi doreşti mai mult decât să fii fericit
 • Cum poate munca ta să facă o diferenţă pozitivă în vieţile altor oameni
 • Cum aduni curajul să porneşti în direcţia visului tău
 • De ce trebuie să ţii cont pentru a reuşi să-ţi transformi pasiunea în profit
 • Cum afli dacă ideea ta este fezabilă
 • Cum te poţi poziţiona pe piaţă, astfel încât să ieşi în evidenţă

Sunt elementele de bază de care ai nevoie ca să începi să construieşti ceva în direcţia unei vieţi pline de însemnătate.

 

Completează câmpurile de mai jos şi vei primi gratuit cele două ghiduri pe mail