≡ Top Menu

Iti place ce citesti?

Atunci mă poţi ajuta să continui să îţi ofer informaţii de calitate făcând o donaţie.

Arhiva

Libris.ro
books-express.ro

Provocarea de luni: Transmite gânduri pozitive

Provocarea de luni: Transmite gânduri pozitive

Deşi îmi place să găsesc partea bună a lucrurilor, nu sunt o adeptă exclusiv a gândirii pozitive. Prefer abordările realiste.

Oricât de pozitiv gândim, există legea cauzei şi a efectului. Nu vom scăpa de consecinţele acţiunilor noastre. Nu ne putem ascunde într-o lume a negării şi spera că lucrurile pe care nu le observăm nu vor mai exista.

Cu toate acestea, ştiu că gândirea pozitivă poate avea efecte extraordinare, atât asupra noastră, cât şi asupra celorlalţi. Practicarea recunoştinţei este cea mai eficientă şi simplă metodă de a ne îmbunătăţi viaţa.

Ce facem practic când suntem recunoscători? Ne concentrăm atenţia asupra lucrurilor pozitive pe care le avem.

Acum ceva vreme te-am invitat să practici recunoştinţa. Acum o să te invit să duci lucrurile un pas mai departe şi să proiectezi gânduri pozitive asupra persoanelor care sunt într-o stare negativă.


Toţi avem în jurul nostru oameni care încearcă în mod conştient sau inconştient să ne tragă în jos. Dacă ne lăsăm acaparaţi de stările lor negative nu ajungem să fim nimănui de folos. Tot ce facem este să perpetuăm negativitate.

Când suntem prinşi în negativitate, tot ce gândim şi întreprindem este un rezultat al emoţiilor negative. Nu este o stare constructivă sau în care putem lua decizii bune.

De aceea săptămâna aceasta te invit ca de fiecare dată când te confrunţi cu o persoană prinsă în negativitate să îţi aminteşti să nu te laşi tras în jos. În schimb, proiectează gânduri pozitive asupra persoanei respective.

Roagă-te pentru ea, să se regăsească pe sine, să îşi recapete echilibrul şi starea de bine şi să reuşească să se reconecteze la adevărata ei esenţă.

Aceasta este tot ce trebuie să faci. De fapt, aceasta este tot ce poţi să faci în astfel de momente. Rămâi ancorat în starea ta de bine şi emite gânduri pozitive. Şi observă cum se schimbă totul în faţa ta.

Te invit să laşi un comentariu şi să spui cum s-au transformat relaţiile cu persoane dificile în decursul acestei săptămâni.

Postarea anterioara: Postarea urmatoare:

Comments on this entry are closed.